facebook pagina
Volg ons op Twitter
Gatenboek van Circus Kristal
 
NL | EN

 

kinderfeestjehome kinderfeestjetheater kinderfeestjeprijzen kinderfeestjelinks kinderfeestjecontact kinderfeestjeCircus op school
 

Contactgegevens

Het adres van ons theater

Circus Kristal, NDSM-werf, tt Neveritaweg 19, Amsterdam
Telefoon: 020 6653377 / 06 55766708
Email: info@circuskristal.nl

Met de auto

Vanaf de ringweg A10 neemt u afrit S118. Onderaan de afslag rijdt u Amsterdam Noord in. U rijdt op de Verlengende Stellingweg. Aan uw rechterhand ziet u sportvelden. Bij de verkeerslichten slaat u rechtsaf. Dit is de Molenaarsweg. Deze weg blijven volgen tot u een grote bocht naar links (in de bocht zit een benzinestation) en 2 rotondes (recht oversteken) heeft gehad. Bij de stoplichten gaat u rechtdoor de Klaprozenweg op, neem vervolgens de eerste zijstraat rechts. Dit is de ms. Van Riemsdijkweg. Na het hoge bakstenen gebouw aan uw linkerhand, slaat u linksaf de Neveritaweg in. Bij het grote hek komen we u halen en lopen we samen naar het theater. Let op: op het NDSM-terrein is het betaald parkeren, ook op zondag! (1,30 euro per uur).

Voor een printbare versie van de route kunt u klikken op de PDF-versie.

Routebeschrijving Kinderfeestje

Met het openbaar vervoer

Vanaf het Centraal Station in Amsterdam kunt u rechtstreeks naar de NDSM-werf met een gratis pontje. De reis over het water duurt ongeveer een kwartier en is natuurlijk een heel leuk begin van het feestje! De pont ligt aan de achterzijde van het station en op de pont staat duidelijk een bordje NDSM-werf. De vertrektijden van het pontje zijn om het half uur. Vanaf de aankomststeiger loopt u rechtdoor langs het MTV gebouw. Na dit gebouw slaat u rechtsaf, dit is de Neveritaweg. Bij het grote hek komen we u halen en lopen we samen naar de feestruimte.

Voor een printbare versie van de route kunt u klikken op de PDF-versie.

Routebeschrijving Kinderfeestje

 

home | theater | prijzen | links | contact | circus kristal